HEALTH

Lifestyle en resilience coaching
Preventieve lifestyle screening
Voeding & vermageren
– Klik op de onderwerpen hierboven voor meer info – 

Lifestyle & Resilience Coaching

Voor wie?

In tijden waarin werkgever en werknemer meer resultaat moeten halen met minder middelen zijn slechte levensstijl en stress de belangrijkste oorzaak van low performance, afwezigheid en het uitblijven van de gewenste resultaten.

  • Waar komt mijn stress precies vandaan?
  • Hoe kan ik mijn groei accelereren?
  • Hoe krijg ik alles georganiseerd zonder er zelf onder door te gaan?
  • Ben ik met de juiste zaken bezig?
  • Waar steek ik best mijn tijd, energie en geld in?

Het zijn die vragen die werkgever en werknemers ’s nachts wakker houden. En het is net met die problematiek dat BE CHARP samen met werkgever en werknemers aan de slag gaat.

Onze aanpak is actie gedreven en veranderingsgericht.

Maak nu een afspraak 0489 75 95 68 – info@becharp.be

Preventieve lifestyle screening

Wat is het?

Via een 72u durende Heart rate variability (HRV) test krijgen we info over belangrijke fysiologische functies in relatie tot uw levensstijl.
U ontvangt een persoonlijk rapport inzake uw gezondheid en uw performantie.
Van daaruit werken we een individueel programma uit in functie van uw wensen
(meer energie, beter slapen, gezonder eten, meer bewegen, mooier lichaam, zin en energie hebben om meer te doen, meer zelfvertrouwen, beter presteren op een specifiek event,…)

Tot slot rollen we je actieplan uit om finaal opnieuw te evalueren.

lifestyle assesment

Maak nu een afspraak 0489 75 95 68 – info@becharp.be

Voeding & Vermageren

Voor wie?

voeding

Het woord ‘foodcoach’ past het best bij onze aanpak. Uiteindelijk draait heel veel om ‘zich goed voelen’.  Maar wat betekent zich goed voelen nu voor jou?
Bij vermagering, is dit enkel dat maatje (of 2, 3,…) minder?  Dit kán!  Maar vaak ligt het dieper…  Alleen al het gevoel ervaren dat je lichaam reageert op je gezondere levensstijl is fantastisch! Je hebt terug meer energie, je krijgt complimentjes,… 

Diabetes, nierinsufficiëntie, inflammatoire aandoeningen, intoleranties, allergieën,… heel veel is terug te brengen naar de darmen.  Vanzelfsprekend is dat ook hierbij het juiste voedingsadvies de levenskwaliteit opnieuw kan verhogen.

Sporters hebben behoefte aan een individueel voedingsschema. Zoals de trainingen op zich belangrijk zijn draagt vooral een aangepaste voeding bij tot nét dat tikkeltje meer succes

Maak nu een afspraak 0489 75 95 68 – info@becharp.be