HEALTH

Centrum voor Bekkenbodemreëducatie
Preventieve lifestyle screening
Voeding & Dieet

– Klik op de onderwerpen hierboven voor meer info – 

Centrum voor Bekkenbodemreëducatie
Kinesitherapeutische behandeling van:

Veel mensen schamen zich ervoor urine of ontlasting niet te kunnen ophouden, pijn te hebben bij het vrijen of een moeizame stoelgang te hebben. De stap naar de huisarts of specialist wordt maar zelden gezet omdat de taboesfeer rond bekkenbodemklachten nog steeds groot is. Daardoor blijven veel mensen onnodig achter met een gênante situatie die hen vaak beperkt in hun sociaal functioneren.

Dat hoeft helemaal niet, want het overgrote deel van de bekkenbodemklachten is goed te behandelen. Dat betekent niet dat ze altijd volledig verdwijnen, maar wel dat ze flink verminderen waardoor de  levenskwaliteit sterk verbetert.

Het centrum voor Bekkenbodemreëducatie is gespecialiseerd rond deze problematiek en is volledig gericht op de hulpvraag en behandeling van personen met bekkenbodemklachten. U krijgt gespecialiseerde zorg waarbij vertrouwen en respect centraal staan.

Urinaire klachten

Stoelgangs problematiek

Seksuele dysfuncties

Pre- en postnatale kinesitherapie

Wij begeleiden onze klanten zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. 

Maak nu een afspraak 0486 90 74 53– info@becharp.be

Preventieve lifestyle screening

Wat is het?

Via een 72u durende Heart rate variability (HRV) test krijgen we info over belangrijke fysiologische functies in relatie tot uw levensstijl.
U ontvangt een persoonlijk rapport inzake uw gezondheid en uw performantie.
Van daaruit werken we een individueel programma uit in functie van uw wensen
(meer energie, beter slapen, gezonder eten, meer bewegen, mooier lichaam, zin en energie hebben om meer te doen, meer zelfvertrouwen, beter presteren op een specifiek event,…)

Tot slot rollen we je actieplan uit om finaal opnieuw te evalueren.

Training Bijzondere doelgroepen – in groep

Onze masters in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie hebben specifieke expertise met volgende ‘risicogroepen’:
   – na hart- en vaatchirurgie
   – senioren

lifestyle assesment

Maak nu een afspraak 0486 90 74 53– info@becharp.be

Voeding & Dieet

Voor wie?

voeding

Het woord ‘foodcoach’ past het best bij onze aanpak. Uiteindelijk draait heel veel om ‘zich goed voelen’.  Maar wat betekent zich goed voelen nu voor jou?
Bij vermagering, is dit enkel dat maatje (of 2, 3,…) minder?  Dit kán!  Maar vaak ligt het dieper…  Alleen al het gevoel ervaren dat je lichaam reageert op je gezondere levensstijl is fantastisch! Je hebt terug meer energie, je krijgt complimentjes,… 

Diabetes, nierinsufficiëntie, inflammatoire aandoeningen, intoleranties, allergieën,… heel veel is terug te brengen naar de darmen.  Vanzelfsprekend is dat ook hierbij het juiste voedingsadvies de levenskwaliteit opnieuw kan verhogen.

Sporters hebben behoefte aan een individueel voedingsschema. Zoals de trainingen op zich belangrijk zijn draagt vooral een aangepaste voeding bij tot nét dat tikkeltje meer succes

Maak nu een afspraak 0486 90 74 53– info@becharp.be